14-05-11

LOTTOTREKKING dd 14-05-2011

Na vrijdag de dertiende komt altijd een zaterdag de veertiende....
en na elke superlotto op vrijdag komt een gewone lotto op zaterdag

 

Bijgevolg komt na de stortvloed aan bezoekers op deze blog ter consultatie van de Super Lotto trekking (meer dan 1.000 bezoekers op 24 uur) ook nu weer een publicatie van de resultaten op deze blog. We kunnen nu al zeggen  : we hadden één keer drie juiste kruisjes gezet en dus bij de winnaars van drie juiste ben ik opgenomen....

 

 Resultaten van de trekking Belgische lotto van zaterdag 14 mei 2011.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

04 - 06 - 13 - 14 - 33 - 34 >> RESERVEGETAL : 05

De winstverdeling...:  

 6 juiste     >>>               3 winnaars  >>>      266.000,00 euro
5+juiste     >>>           24 winnaars  >>>
           7.390,00 euro
5 juiste     >>>          392 winnaars  >>>               905,00 euro
4 juiste     >>>    18.988 winnaars  >>>                 23,30 euro
3 juiste     >>> 306.495 winnaars  >>>                    2,50 euro

Ondertussen zijn de wedstrijden in de voorlaatste wedstrijd van Playoff 1 reeds gespeeld (reden van mijn ietwat late publicatie op deze blog). De spanning blijft te snijden bovenaan want zowel Standard als Rc Genk deden wat ze moesten doen : winnen.
Standard hield de punten thuis tegen Anderlecht via een 2-1 winst, waardoor Anderlecht definitief derde eindigt (en dus niet in de Champions League speelt), Rc Genk daarentegen ging winnen op KAA GENT met 2-3 waardoor zij komende dinsdag thuis gaan uitmaken tegen Standard wie de titel wint. Rc Genk heeft voldoende aan een gelijkspel gezien zij nog recht hebben bij gelijke stand op een half punt uit de halvering van de punten uit de reguliere competitie.

Tenslotte nog dit : Club Brugge is zeker van zijn vierde plaats door winst op het veld van Sporting Lokeren met 0-1. Club kan hierdoor nog Europees spelen via de barragewedstrijden tegen de winnaar van Playoff 2 (Westerlo won hierin de heenwedstrijd tegen Cercle Brugge met 3-0)


Hierbij een aantal linken die het voor jullie makkelijker maken om een aantal zaken live te volgen of verslagen na te lezen :

playoff.jpgVoor wie de play-offs in het voetbal wil nalezen : klik op de afbeelding hiernaast

 

 

  

 

sporza.jpg

 

Voor wie het andere sportnieuws wil volgen via internet... : klik op de afbeelding hiernaast van deze heel goed sportsite

 

 

 

 

deredactie.jpg 

 

Ook het gewone nieuws volgen is in deze tijd een absolute must.

Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken.....  

 

 

 

Aan alle bezoekers van dit blog (en het waren er veel aangezien we de best bezochte Skynet-blog waren) : ZEER BEDANKT - dit deed deugd !!!

 Een fijne en een aangename weekendverderzetting

22:24 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Waaslanders,
Neen, ook hier werden we niet vergeten en werden we de afgelopen weken reeds voorzien van een exemplaar bruine envelop, om vooral de staatskas te spijzen vrezen we. Doch vermits we nog een beetje tijd hebben, alvorens dat ding in te vullen, ligt het voorlopig even opzij. Dat die raming die ons werd bezorgd, eerder een schrale troost is voor het gelaten zweet destijds, dan konden jullie al vermoeden. Rijk zullen we er zeker niet van worden, maar het laten gaan we zeker ook niet. Wat die zonniger oorden betreft, hier kan blijkbaar de tijd niet snel genoeg gaan, aangezien ene vrouw des huizes al staat te popelen om de dagen door te brengen onder het schijnsel van een zuiderse zon. Maar helaas, vooraleer we zover zijn, zullen we nog een tijdje moeten doorbrengen aan de andere kant van de gang in het gezelschap van enkele individuen, waarmee het niet altijd aangenaam vertoeven is. Maar ja, sommige verlichte geesten hebben daar zo hun eigen opvatting over. Anyway, waar we ook onze laatste dag zullen doorbrengen, aan deze of gene zijde van de gang, het maakt niet veel uit. Nog een paar bruine enveloppen en het is zover, nu een streepje minder dus op de kaart. Tot ergens ter dreve...

Gepost door: Kathy & Joris | 17-05-11

"Kijk mensen dit is wat men noemt lol maken op de kap ener weerloze zonneklopper die eigenlijk een gediplomeerde huisvrouw is , buiten de kwestie want ene streepkeszetter zet streepkes voor elk streepke dat ik hem al gaf. U begrijpt het niet? niet erg da's een streepke voor die lolbroek. Maatje krijgt een hele streepjescode Nah ..."

Gepost door: Sunny-Kay | 17-05-11

De commentaren zijn gesloten.