21-05-11

LOTTOTREKKING DD 21-05-2011

Deze zaterdag maakte ons gelukkig zoals zo dikwijls
maar geluk met de lotto was voor anderen weggelegd...
maar een zorg is dit niet...
 

Resultaten van de trekking Belgische lotto van zaterdag 21 mei 2011.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

09 - 17 - 19 - 23 - 26 - 30 >> RESERVEGETAL : 01

De winstverdeling...:  

6 juiste     >>>               5 winnaars  >>>       155.500,00 euro
5+juiste     >>>           14 winnaars  >>>
         12.340,00 euro
5 juiste     >>>          527 winnaars  >>>               656,00 euro
4 juiste     >>>    22.947 winnaars  >>>                 18,80 euro
3 juiste     >>> 333.465 winnaars  >>>                    2,50 euro

De Cofidis-cup, de gesponsorde naam voor de "Belgische voetbalbeker" werd deze avond gewonnen door Standaard Luik. Zij wonnen de finale in het Koning Boudewijnstadion met 2-0 tegen Westerlo. Het was zeker geen finale die in de voetbalannalen zal weerhouden worden als een aangename pot voetbal. Integendeel, Westerlo wou wel maar kon niet maar Standard (zeker in de eerste helft) kon wel maar wou niet. De doelpunten werden gescoord door Mangala en een owngoal van Mravac.

Voor de rest gisteren nog een leuke anekddote meegemaakt. Bij terugkeer na de dagtaak moesten we vaststellen dat om 1813 uur in Gent-Dampoort onze trein overvol zat. Ik waande me in India in die zin dat het duwen was om in het opstapcompartiment te geraken en dan maar hopen dat de deuren vlug dicht gingen zodat ik er niet meer kon afvallen.
De reden werd voor één keer meegegeven door de treinchef : door omstandigheden was de samenstelling van de trein beperkt van 9 wagons naar zes wagons. Maar toen kwam de "clou" van de anekdote. De treinchef beloofde ons alles in het werk te stellen om de trein zo snel als mogelijk ter bestemming te krijgen ten einde er voor te zorgen om geen onuitwisbare trauma's te veroorzaken bij de reizigers te wijten aan deze ontoelaatbare toestand. Einde citaat.

Ik moet toegeven : ondanks de moeilijke en onconfortabele toestand waarin we ons bevonden begon iedereen spontaan te lachen en was iedereen lovend over de wijze van toespreken aan de "klanten". Zeer grappig maar wijs.


Hierbij een aantal linken die het voor jullie makkelijker maken om een aantal zaken live te volgen of verslagen na te lezen :

 sporza.jpg

 

Voor wie het andere sportnieuws wil volgen via internet... : klik op de afbeelding hiernaast van deze heel goed sportsite

 

 

 

 

deredactie.jpg 

 

Ook het gewone nieuws volgen is in deze tijd een absolute must.

Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken.....  

 

 

  Een fijne en een aangename weekendverderzetting

23:23 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (1) | Tags: voer sleutelwoorden in |  Facebook |

Commentaren

Het zijn geen sardientjes meer maar pilchards op die treinen. Eigenlijk wel erg. Ik vind het altijd zeer gevaarlijke situaties, want stel dat er zo'n ongeval gebeurt zoals in Halle ... dat zou echt een catastrofe zijn.

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 22-05-11

De commentaren zijn gesloten.