22-06-11

LOTTOTREKKING DD 22-06-2011 EN GOED NIEUWS...

We hebben weer "geen chance" met de lotto, maar we zijn gelukkig om een andere reden.

Maar eerst de Lotto-uitslagen natuurlijk


Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ... 

08- 16 - 28 - 33 - 34 - 38 >> RESERVEGETAL : 32
 

De winstverdeling...:  

6 juiste     >>>               0 winnaars  >>>       000.000,00 euro
5+juiste     >>>             5 winnaars  >>>
         15.070,00 euro
5 juiste     >>>          217 winnaars  >>>               694,00 euro
4 juiste     >>>    10.947 winnaars  >>>                 17,20 euro
3 juiste     >>> 148.519 winnaars  >>>                   2,50 euro

Wat de lotto betreft doen we het met één keer twee juiste kruisjes en één keer één goed kruisje net niet goed genoeg. Maar blijkbaar zijn er voor de tweede woensdag op rij ook weer geen winnaars in rang 1... 't wordt stilaan weer de moeite voor de gelegenheidsspelers om hun kans te wagen. De pot wordt immers vrij interessant... en interessanter met de week.

 

Maar waarom zijn ze daar dan gelukkig zal je je afvragen na het lezen van de eerste zin van deze posting. Wel hier komt het...
Reeds één jaar is Jochen (onze tweede zoon) aan de bak (lees ter scholing - 5 maanden theorie en 5 maanden praktijk) om te pogen om een rijbewijs CE te krijgen. Dit laat hem toe om later met zowat alles te rijden behalve dan autobussen. Het is hem uiteraard (en de regelmatige bezoekers of de "intimi" van het Moerhofke weten het wel) enkel te doen om te kunnen rijden met de landbouwtractoren en landbouwmachines. Vrachtwagenchauffeur is niet direct een ambitie, alhoewel het steeds een bijkomende kwalificatie betekent. Maaraangezien hij dan toch de scholing ging doen nam hij de "full option" ADR incluis.

IMG_3431.jpgNa een halve week examen is Jochen geslaagd.
Wat maneuvers en laden en bevestigen van lading betreft evenals de administratieve tests was alles "bingo" van de eerste keer.
Het practische examen heeft hij wel drie keer moeten doen, alhoewel het telkens ging om kleine technische foutjes.
Jochen heeft immers de drie keer het volledige parcours kunnen  uitrijden (1.45 uur rijden) - wat toch wel, met een examinator aan boord, een vrij stresserende bedoening is.

Maar hij is zeer gelukkig en dan zijn de ouders natuurlijk ook gelukkig, meer moet dat niet zijn nietwaar. Een dikke proficiat.
Ter illustratie hierbij een foto van de mastodont waarmee hij zijn examen deed (en waarmee hij leerde rijden).

Hierbij een aantal linken die het voor jullie makkelijker maken om een aantal zaken live te volgen of verslagen na te lezen :

 

 

sporza.jpgVoor wie het  sportnieuws wil volgen via internet... : klik op de afbeelding hiernaast van deze heel goede sportsite

 

 

 

 

deredactie.jpg 

 

Ook het gewone nieuws volgen is in deze tijd een absolute must.

Je kan alle nieuws volgen door  de afbeelding hiernaast aan te klikken.....  

 

 

  Een fijne en een aangename week verder

22:21 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo bewoners van het Moerhofke,
Ja we kunnen ons natuurlijk enkel en alleen maar aansluiten bij de gelukwensen, wegens het behalen door de zoon des huizes van dit toch wel niet gemakkelijk te behalen rijbewijs. Het zal waarschijnlijk in de toekomst wel handig en nuttig zijn, dergelijk document in de hand te hebben. Voor wie zich dagelijks in het verkeer begeeft, is het ondertussen al lang duidelijk geworden dat het geen sinecure meer is zich te verplaatsen met een vehikel, laat staan een gevaarte van dergelijke omvang.
Ook hier ten huize nog altijd geen succes wat dat spel met de ballen betreft, dus zien we ons verplicht nog enkele jaren door te gaan met noeste arbeid, alvorens de gezegende leeftijd zal zijn bereikt waarop we de dreve de rug kunnen toekeren. Voorwaar gaat het dan in aller ijl richting zon, zegt de vrouw des huizes tenminste.
Alvast aan allen een fijn weekend gewenst, hier trekken we de komende dagen de bossen in en daar zal het heel wat rustiger zijn.

Gepost door: Kathy & Joris | 24-06-11

De commentaren zijn gesloten.