04-07-09

WE ZIJN ER : DE RIEM GAAT ER AF

De laatste loodjes wogen ook hier weer het zwaarst, maar we zijn er : het is ook voor ons vakantie.

Wie hier regelmatig komt wist het wel een tijdje : we telden af. Letterlijk (via ons aftelklokje) en ook figuurlijk want het werd tijd dat de riem er even af ging. Eerst en vooral draaien we de maanden juli en augustus op halve kracht maar bovendien was de laatste week bijzonder hectisch met nog wat opdrachten die plots uit de hemel kwamen vallen en waarvoor oplossingen dienden bedacht te worden voor had. De uitgehaalde kunstgrepen hadden wel resultaat mear leidden dan weer tot andere problemen en natuurlijk zit een mens dan opgescheept met een druk... Want verlof is verlof en dan wil je werkzorgenvrij zijn. Maar ik denk de grootste nood te hebben kunnen lenigen en voor de rest zorgt de collega die terugkomt uit verlof en de collega die nog even moet wachten op zijn verlof wel voor een goed vervolg : aan die collega's wens ik heel veel sterkte : ik denk aan jullie.

Ik ga in elk geval genieten... niet onmiddellijk van een reis of een strandvakantie maar wel van een aantal dagen werken ter verfraaiing van zolder enerzijds en slaapkamer anderzijds maar ook van een aantal dagen zalig niets doen. Dagen waarin alles kan en niet moet. En dat is voor ons, rekening houdend met de beperkingen inzake mobiliteit van Katrijn, echte vakantie. Geen zorgen, geen druk, lekker eten, rusten en doen waar we zin in hebben : kortom vakantie en batterijtjes opladen om er vanaf 22 juli, in volle Gentse Feesten weer even in te vliegen... even maar, maar daar hebben we het later wel over.

Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak wel een en ander gebeurd en dit hoef je niet te missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen..

Mag ik jullie allen een schitterend weekend toewensen ? Het weze jullie gegund.

10:09 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: moerhofke, vakantie |  Facebook |